fredag den 30. marts 2012

Ønsker #4

Min fødselsdag begynder så småt at nærme sig (26. maj), og jeg er begyndt at tænke på hvad jeg ønsker mig, derfor endnu et indlæg med lidt ønske ting.

Jeg ønsker mig en 'rigtig' symaskine - jeg har købt en billig i Ikea, for ligesom at starte op med noget, men jeg vil så gerne have en ordentlig maskine, fx- som den her.
Er der nogen, der har erfaringer med at købe brugt, for jeg tænker, at det kunne give mere maskine for pengene?



Min hovedpude er elendig - derfor ønsker jeg mig en ny som den her



tirsdag den 27. marts 2012

Glæden begynder at indfinde sig

SÅ er det endelig på plads - vi har nu en lejlighed i Kbh (eller rettere i Ishøj, men når man er fra Jylland er alt indenfor 30 km fra Kbh, Kbh).

Jeg begynder så småt at glæde mig til at flytte og især at skulle indrette og ordne. Vi bor nu på 56 kvm og flytter til 85 kvm - plads plads plads plads! Derudover har vores nye lejlighed en 16 kvm altan med sol stort set hele dagen. Jeg kan simpelthen se os sidde der i nogle fede havestole med et goldt glas hvidvin og nyde sommersolen, med duften af hjemmeplantet basilikum, timian, blomster, tomater og hvad vi eller kan finde på omkring os - lyder det ikke godt? :-).

Jeg har netop investeret i nyt skrivebord og for lidt tid siden også et sofabord og tror heldigvis, vi bliver nødt til også at skal ud og investere i andre ting....jubiiii - Ikea og loppemarkeder here we come!

Så selvom det at flytte ikke er noget, vi gør, fordi vi synes, det kunne være fedt, så begynder vi så småt at se positive ting i det og begynder at se lidt frem til det, i stedet for kun at være ærgerlige over det og det er rigtig godt!

Jeg glæder mig til at vise billeder.

Nam Nam Nam Nam......

I dag har jeg kastet mig ud i et mad/(slik) projekt - hjemmelavede flødeboller efter denne opskrift fra Cute Carbs. Jeg vågnede med en energi, det er lang tid siden jeg har haft, så i dag skulle opskriften afprøves. Undervejs nåede jeg flere gange at tænke, det var en smule overmodigt, især fordi Clara på ingen måde samarbejdede..... Hun var ikke helt med på at ligge på sit tæppe i gulvet og lege selv, mens jeg var i gang, ej heller gad hun spise i køkkenet, imens jeg prøvede at lave flødebollerne. Derfor blev det lidt presset for mig, da planen var at de skulle være færdige til mødregruppen, som kom kl. 13. Jeg nåede dog næsten at blive færdig (nøjedes med at lave nogle af dem færdige og ventede med resten) og det var en stor succes - jeg synes også selv, de er meget lækre. Det er ikke svært, så det er bare med at prøve, hvis du som mig er vild med flødeboller.


mandag den 26. marts 2012

Give away

Jeg vil så gerne vinde noget stof - det er så skidedyrt....

Derfor reklamerer jeg lige lidt for denne give away, så jeg kan få maks antal lodder :-)

onsdag den 21. marts 2012

Første forårsskovtur

I fredags holdt Nicholas fri og vi var en tur i skoven med Clara i det skønne forårsvejr - Claras første skovtur. Vi tog afsted hjemmefra kl 9.30 og var hjemme igen kl. 15.

Det var en skøn skøn tur - jeg vil lade billederne tale for sig selv :-).


Krea dag med besværligheder

I dag har jeg været i gang med at lave at hårspænde efter denne DIY fra LaRaLil.

Besværlighederne opstod, da min symaskine (nyindkøbt) hele tiden gik i koks. Jeg havde kun nået at lave et af bladene, da jeg måtte droppe maskinen og sy i hånden i stedet. Jeg droppede stiklingerne på resten af bladene og nøjedes med at stryge dem - faktisk blev resultatet ganske ganske fint, hvis jeg selv skal sige det, på trods af manglende stiklinger. Så hvad der bare skulle have taget et par timer, endte med at tage hele dagen - Clara krævede også lidt opmærksomhed ind i mellem :-). Nu mangler jeg bare, at Clara får noget hår på hovedet, så hun kan blive pyntet med den. Det er derfor mig selv, der lige står model :-).




Jeg fik også lige lyst til at vise jer Claras legetæppe, til når hun leger på gulvet, som jeg syede, mens jeg var gravid. Det er syet af gardinerne fra min brors og mit børneværelse, som min mor havde gemt. Det er mit første rigtige syprojekt - jeg er ret glad for det og det er Clara også!


søndag den 18. marts 2012

Barsel, flytning og en efterhånden stor pige

Det er fedt at være på barsel, synes jeg og samtidig glæder jeg mig helt vildt til at skulle i gang med min drømme uddannelse til september.  Det er jo fedt at have det sådan - det, jeg laver nu, er fedt og det, jeg skal, er fedt (håber jeg). Samtidig synes jeg, at jeg bliver mere og mere sikker på det her med at være mor. Det kommer mere og mere naturligt og jeg er ikke helt så tit i tvivl om ting, som jeg har været. Jeg er stadig i tvivl om mange ting, men det bliver mindre og mindre - en skøn følelse! Jeg synes, jeg bliver mere og mere mor for hver dag, der går. Samtidig med at jeg bliver mere og mere mor, har jeg også fået en ny og anden form for selvtillid - jeg synes, jeg hviler mere i mig selv....det er lidt svært at forklare - er det noget I andre forældre kan nikke genkendende til?

Vi skal jo så også snart flytte - til hovedstaden, fordi jeg skal læse min kandidat på CBS. Det er vildt og stort og meget meget spændende. Nicholas gør det for min skyld og jeg er ham evigt taknemmelig. Vi ville helst blive i Århus, men når nu det skal være, er det også lidt sjovt. Jeg har boet i vores (min) lejlighed i 7 år til sommer og det er en meget stor ting at skulle væk herfra. Jeg kommer til at savne mine venner her i Århus rigtig rigtig meget! Samtidig glæder jeg mig til at komme tæt på de venner, der bor i Kbh og især min bror og hans kone, som også bor derovre. Det bliver en mærkelig tid de næste par måneder og jeg glæder mig til at vi er på plads. Vi har stadig ikke helt en lejlighed på plads, men det kommer i løbet af den næste uge - og det glææææder jeg mig til!

Og ja, så er Clara nu 5 måneder (og lidt til) og er bare blevet STOR:

8,1 kg
68 cm
44 cm om hovedet
alt over normalen, ja hun er en stor pige....som sundhedsplejersken sagde - hun er godt i stand :-).

Hun kan vende fra mave til ryg (har gjort det en gang.....).
Hun kan næsten vende fra ryg til mave (har været meget tæt på en gang).
Hun har konstant fat i sine tæer og hiver i dem.
Hun får mere og mere ud af sine legesager.
Hun bliver rigtig gal, når hun ligger på maven og ikke kan komme nogen steder.
Hun spiser grød (delvis) og mos - og har smagt brød og elsker det.
Hun griner og smiler til alt og alle.
Hun elsker at tumle, hoppe og slå kolbøtter.

Lidt billedspam









Status på projekt grød og mos - SUCCESS!!!!

Ja der kommer lige et indlæg med status på projekt grød og mos. Efter besøg af sundhedsplejersken for halvanden uge siden er det bare gået fremad. Sundhedsplejerske er (når man lige er blevet forælder) nogle af de klogeste mennesker i verden - sådan føles det i hvert fald. Vores dejlige sundhedsplejerske, Ingerlise, spurgte mig, hvor meget jeg ammede Clara, ift. hun ikke spiste så meget. Mit svar var, at jeg da ammede hende i samme omfang, som jeg plejede. Hvortil Ingerlise (meget klogt.....) svarede at, jeg nok skulle amme mindre, for så ville hun jo blive sulten og så nok spise grøden og mosen....og.....DET HAR VIRKET! Ja nu tænker I nok, at det er meget logisk, og det kunne man vel selv have tænkt sig til, og netop den følelse havde jeg også bagefter, men sådan fungerer min hjerne bare ikke lige nu. Denne logiske slutning var jeg bare ikke nået frem til og så er det jo godt, at vores meget kloge sundhedsplejerske kunne komme forbi og fortælle mig det. Nu spiser Clara mere mos (er stadig ikke så vild med grød) og vi er gået i gang med at vænne hende til, at nætterne ikke er spisetid. Her efter 3 nætter er status at hun stadig vågner, men hun er forholdsvis nem at få til at sove igen - hun skriger ikke vredt og ulykkeligt over at det er hendes far, der tager hende op, og hun accepterer, at hun altså skal sove videre - i nat uden at spise fra kl. 22.30 til kl. 06.30 (vågnede 05.30, men kunne godt vente med mad til 06.30). DET ER TOTAL SUCCES!!!!!! Og jeg er helt sikker på det går den rigtige vej og bare går fremad fra nu af.

onsdag den 7. marts 2012

Langt om længe

Ja som overskriften siger fik jeg langt om længe taget mig sammen og fik færdiggjort et af mine krea projekter - det drejer sig om en bordskåner ala Hay tæpperne med filtkugler.

Her er det færdige resultat:



Jeg synes selv resultatet er ret cool. Hvad synes I?

Jeg har lavet den ved at trække alle kuglerne på en trød og derefter sno dem om sig selv, så at sige. Jeg tror jeg næste gang vil lime dem sammen enkeltvis i stedet, så den bliver helt symmetrisk rund...det skal i hvert fald prøves igen, evt. med andre farvekombinationer.

mandag den 5. marts 2012

Sidste indlæg for i dag :-)

Ville bare lige anbefale dette fotoprojekt

http://politiken.dk/fotografier/ECE1558837/jeg-er-kvinde/

Smukt, rørende og tankevækkende!

Ønsketing #3

Er på en anden blog (husker ikke hvilken) faldet over denne skønne dragt fra byGraziela


Billede lånt her


Billede lånt her

Ih hvor den ville klæde Clara - overvejer meget om den skal bestilles hjem.....

På samme hjemmeside findes også andre skønne ting til børneværelset mm. Blandt andet er jeg faldet for deres plakater her:


Ih de ville pynte på Claras værelse, når hun forhåbentlig inden for et par måneder har et.

Give aways i lange baner

TJEK min give away fane - det vrimler med lækre give aways i blogland. Kom i sving og vind skønne præmier!

Et lille udpluk:

lørdag den 3. marts 2012

Claras første fejring

Den 15.1 holdt vi navngivningsfest for Clara. Vi havde inviteret vores familier til at komme og fejre dagen med os i Vejle, hvor mine forældre bor. Vi var 36 og vi lavede selv maden, så det var lidt af et projekt. Det blev dog et på alle måder vellykket projekt og vi havde alle den bedste dag.
Maden var LÆKKER! og vi fik de dejligste gaver til Clara - juniorsengesæt + to sæt sengetøj, tøj, penge til tripp trapp stol og tremmeseng, legetøj, en smuk halskæde, rangle med sølvhjerte, bøger, navneplakat, gavekort til babysam, bestik, voksipose og en stor smuk buket blomster.

Her er lige lidt billedspam fra dagen.















torsdag den 1. marts 2012

Lidt design ændringer

Ja, jeg trængte lige til at der skete lidt med bloggen....det blev lidt farve og design ændringer - ikke det store. Det kommer jeg nok til at gøre en del, indtil jeg finder ud af præcis, hvordan min blog skal se ud.
Jeg valgte at beholde min baggrund, fordi dens illustrationer er ret dækkende for de tanker og følelser man har når man er mor, kæreste, kvinde, veninde, datter, søster, studerende osv. osv. osv. altså egentlig bare ret dækkende for, hvad jeg føler og tænker!

Forhåbentlig kommer der snart nogle indlæg med færdige projekter...jeg kan jo ikke blive ved med at trække den...men lige nu vågner Clara 4-5 gange hver nat og vil spise, så overskuddet er på et minimum.

Her er i øvrigt et billede af den ene dug, jeg fortalte jeg havde købt (med min frokost for nogle dage siden :-)). Man kan ikke se dugen så tydeligt, men man får en fornemmelse af de fine forårsblomster, der er hele vejen rundt.